dijous, 6 d’octubre del 2011

Benvinguts al meu blog!

Fa temps que m'apassiona la cuina, de ben petita feia pastissos de poma amb la meva germana. Era la nostra especialitat, però també dir que era d'aquelles que sempre embrutava la cuina però alhora de netejar les olles o tot el que havíem embrutat marxava en silenci sense dir res... Però de cop i volta escoltava algú cridant: Laura!!! em sembla molt bé que vulguis fer pastissos però la cuina no es neteja sola!
Així que no hi havia res a fer, em tocava netejar les olles...
Amb el temps el pastís de poma, va anar a evolucionant fins que vaig atrevir-me a agafar el meu primer llibre de cuina i començar a fer receptes.
La meva primera creació va ser el "Llom amb formatge de cabra" un segon plat molt senzill, però que una nena de 14 anys estava molt orgullosa que tothom tastés la seva primera creació.
Fa un temps que no paro de comprar-me llibres i més llibres de receptes, i això comporta crear noves perspectives de la cuina, crear plats nous, sorprendre a la gent i sobretot gaudir jo mateixa cuinant.

A vegades fer una recepta comporta estar hores a la cuina i per això la comparteixo amb la meva altra passió, la Música.

Espero que pugueu gaudir d'aquest blog i proveu de fer les receptes. Són fàcils i segur que guanyareu un somriure d'algú especial.


2 comentaris:

  1. Oooooooo nose jo si compres tots els llibres... XD Crec que ets pirata i alguns segur que t'els descarregues o els fotocopies :P

    Ara fora bromes ja em dixaràs tastar algun dia un pastisset :$?? es que m'encanten ^^ I no se cuinar :(

    Aniré seguint el blog a veure si hi trobo receptes ben maques :D

    ResponElimina
  2. Com no hem diguis qui ets no et podré deixar tastar algun pastisset :)

    Els que poseu anònim digueume qui sou!

    Gràcies

    Laura

    ResponElimina