divendres, 4 de novembre del 2011

Magdalenes de Poma amb canyella!

Ja tornem a ser aquí amb les meves receptes! Fa pocs minuts he acabat de fer unes magdalenes de poma amb canyella! Crec que han sortit prou bones. Avui tocava fer magdalenes perquè cada dia la meva mare em repetia algú ha d'anar a comprar magdalenes que ja no en queden per esmorzar! Així que aprofitant que avui el temps no acompanya he pensat de fer unes magdalenes de poma, però les he volgut acompanyar amb canyella que és una combinació força bona i molt gustosa, això si et queda tota la cuina amb aquest aroma. 

Aquí teniu aquesta recepta fàcil, molt ràpida i bona per fer! 

Magdalenes de poma amb canyella:


Ingredients:


- 1 ou.
- 125 grams de sucre.
- 2,5 cullerades d'oli.
- 1 culleradeta de sucre amb vainilla.
- 1/2 culleradeta de canyella molta.
- 75 ml de llet.
- 85 grams de farina.
- 1 culleradeta de llevat químic.
- 1 poma Golden.



Elaboració:

En un bol posarem tots els ingredients sòlids, és a dir, la farina tamisada, el sucre, el sucre amb vainilla, la canyella i el llevat. El remenem bé perquè quedi tot barrejat, en un un altre bol hi posem els ingredients líquids, l'ou batut, la llet i l'oli. I fem el mateix procediment que abans, el barregem perquè quedi tot ben lligat. Quan ja tenim els dos bols només cal ajuntar el bol dels ingredients líquids amb els dels ingredients sòlids. Ara es un bon moment per encendre el forn a 180º. 
Com que ja tenim feta la massa, toca disfressar-la amb la poma. Així que tallarem la poma a daus molt petits, penseu que si són molt grans alhora de menjar la magdalena només notarem un gust. 
Posarem una primera capa als motlles de magdalenes, uns 5 daus petits i la resta la posarem a la massa que tenim preparada i barrejarem. 
Quan la massa estigui ja lligada amb la poma, només em de posar en els motllos de magdalenes. No empleneu gaire el motlle, per la meitat no gaire més que sinó se'ns vessarà tot. 
I el posarem al forn un 20 minuts a una temperatura de 180º.

Quan hagin passat els 20 minuts ja les tindrem fetes i només hem d'esperar que es refredin i llestes per menjar!






















A la part de música avui us vull deixar amb aquesta cançó titulada 99 Luftballons del grup Nena. Originalment és alemanya. Era una cançó de protesta de la era de la Guerra Freda que explica la història de 99 globus que flotaven per l'aire, mentre les forces militars sobre reaccionaven en detectar els objectes que volen i que llançaven en un atac apocalíptic de la Guerra Freda. Molta gent la coneix aquesta cançó per 99 Red Balloons, que seria la versió anglesa que van fer

Espero que us agradi aquesta cançó! 




Laura

4 comentaris:

  1. Les he provat i ja es poden retirar les magdalenes "la bella easo" i companyia, i potser d'alguna pastisseria de Mataró....... Molt bones.

    ResponElimina
  2. ideal les magdalenes amb canyella per la meva part gustativa i 99 red ballons per la meva part d'oïda !! GENIALLLLLLL !!!!

    Silvia

    ResponElimina
  3. eiei, les he provat de fer avui pero encara no se el resultat! Segur que Bonissimes!!! Sobretot son molt facils de fer!!!!

    Clara.

    Bona feina lauri!!

    ResponElimina
  4. Jo avui les he tornat a fer perquè amb 2 dies han volat! Has trobat tots els ingredients no a Port-of-Spain? Ja m'enviaras una foto!

    ResponElimina